LEPI I ZDRAVI ZADOVOLJNI SOBOM
Naši klijenti su naša velika porodica.
Opredelili smo se da im ponudimo visoku stručnost lekara u našem timu uz korišćenje najsavremenijih saznanja iz različitih oblasti medicine. Znamo da njihovo zadovoljstvo počiva na osećanju sigurnosti ne samo u našu podršku već i u samopouzdanju koje im pružaju najbolja znanja i superiorna tehnika za negu njihovog izgleda.
poliklinika-pekic-1-150x150 Poliklinika
MISIJA
POLIKLINIKA PEKIĆ BGD, pružajući preventivne, kurativne, dijagnostičke i terapijske zdravstvene usluge, čini deo sistema zdravstvene zaštite Republike Srbije.
POLIKLINIKA PEKIĆ BGD obavlјa lekarske preglede, ambulantne dijagnostičke i terapijske intervencije iz oblasti: kardiologije, radiologije (ultrazvučne dijagnostike), dermatologije, endokrinologije, ortopedije, reumatologije, opšte hirurgije i plastične i rekonstruktivne hirurgije.
Stručan, kvalifikovan i profesionalan kadar ostvarivanjem misije, kroz sistem upravljanja kvalitetom vodi POLIKLINIKU PEKIĆ BGD u ostvarenje vizije.
VIZIJA
POLIKLINIKA PEKIĆ BGD postaje član porodice svakog korisnika svojih usluga. Briga o korisniku je briga za zdravlje člana porodice, stručna i emotivna u isto vreme.
VREDNOSTI

✓ Zdravlje korisnika u fokusu POLIKLINIKE PEKIĆ BGD;

✓ Primena savremene tehnologije u oblasti medicine;

✓ Stalno unapređenje kvaliteta sistema zdravstvene zaštite;

✓ Poštovanje etičkog kodeksa i ljudskih prava;

✓ Razvoj ljudskih resursa i očuvanje timskog rada, međusobnog poštovanja i zajedničkih ciljeva;

✓ Društvena odgovornost kroz standarde zaštite životne sredine.

INDIVIDUALNI PRISTUP VAŠEM IZGLEDU I STILU
Vrhunska tehnologija i najsavremenija naučna dostignuća čine osnovu naših tretmana izgleda lica i tela. Spram specifičnosti Vašeg izgleda i stila, predložićemo najbolji pristup koji će Vam vratiti sjaj i samopouzdnje.
EKSPERTSKI TIM
Vrhunski tim naših lekara poseduje najbolja svetska znanja iz najrazličitijih oblasti specijalizacije.
Uprkos tome oni neguju neposredan i prijateljski odnos koji pomaže da naši klijenti bolje razumeju i brže se uključe u brigu o svom isgledu i zdravlju.
VRHUNSKA TEHNIKA
U našoj ponudi ćete naći sve vrste pregleda kao u bilo kojoj ordinaciji u svetu – najpre zahvaljujući podršci koju znanju naših lekara daje vrhunska tehnika.
LABORATORIJSKE ANALIZE
U našoj poliklinici su dostupne sve laboratorijske analize neophodne u dijagnostici različitih oboljenja:
HEMATOLOŠKE ANALIZE – BIOHEMIJSKE ANALIZE – MIKROBIOLOŠKE ANALIZE – IMUNOLOŠKE ANALIZE –  HORMONI – TUMOR MARKERI – TESTOVI NA HELICOBACTER

ZAKAŽITE PREGLED

* Napomena – Podaci koje ostavite u formi iznad biće korišćeni isključivo i samo u svrhu zakazivanja pregleda u Poliklinici “Pekić”. Vaši podaci koje ovde ostavite neće biti čuvani od strane Poliklinike "Pekić”.

poliklinika-pekic-1 Poliklinika
ZAKAŽITE TRETMAN

* Napomena – Podaci koje ostavite u formi iznad biće korišćeni isključivo i samo u svrhu zakazivanja tretmana u Poliklinici “Pekić”. Vaši podaci koje ovde ostavite neće biti čuvani od strane Poliklinike "Pekić”.