DERMATOVENEROLOGIJA

 

Kod nas u POLIKLINICI PEKIĆ BGD uz naše stručno osoblje imate mogućnost da uradite dijagnostiku i sve tretmane širokog spektra promena na koži, kosi ili promena na noktima. Ako vam je potreban dijagnostički pregled ili tretman iz oblasti dermatovenerologije na pravom ste mestu jer POLIKLINICI PEKIĆ BGD je tu za vas i uvek tu da vam pomogne.

 

U našem centru za dermatoskopiju naši specijalisti dermatovenerolozi vrše sve vrste pregleda dermatoskopom kao i procenu stanja vaših mladeža. Savet naših stručnjaka je da imate redovan godišnji pregled mladeža što se pogoto odnosi na letnju sezonu gde smo više izloženi suncu i naravno pred odlazak na more. Zbog velike zainteresovanosti pacijenata pogotovo u letnjem periodu za dermatoskopiju i dermatovenerološke preglede u našem centru za dermatoskopiju, savetujemo vam da na vreme zakažete vaš pregled kod naših specijalista na telefon 065 80 40 850.

 

Naši dermatovenerolozi u POLIKLINICI PEKIĆ BGD i naš stručni timu sarađuje i sa specijalistima za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju i specijalistima za opštu hirurgiju. Na osnovu procene dermatovenerologa, a zatim zahvaljujući našim vrhunskim hirurzima, kod nas možete ukloniti sve vaše „sumnjive“, „rizične“ i „nepoželjne“ mladeže, nakon uspešnog uklanjanja mladeža, uzorak se šalje na patohistološku analizu. Ovo je mogućnost i naj efikasniji način da na jednom mestu, u našem centru za dermatoskopiju i uklanjanje mladeža obavite sve potrebne analize, preglede i intervencije. Od dijagnostike i procene stanja vaših mladeža do njihovog eventualnog uklanjanja i slanja uzorka mladeža na patohistološku dijagnostiku.

 

U POLIKLINICI PEKIĆ BGD možete ukloniti i sve druge promene ili izrasline na koži i u potkožnom tkivu kao što su ateromi, lipomi, keloidi, nekomplikovani sinusi, pinoidalisi i drugi.

SPECIJALISTIČKI PREGLEDI:

 

Pregled specijaliste dermatovenerologa

Dermatoskopija i pregled mladeža

Uklanjanje mladeža

Patohistološka dijagnostika uzorka

Call Now ButtonPozovite nas