DERMATOVENEROLOGIJA I CENTAR ZA DERMATOSKOPIJU I UKLANJANJE MLADEŽA

 

U POLIKLINICI PEKIĆ BGD možete uraditi dijagnostiku i tretman širokog spektra promena na koži, kosi i noktima. Na pravom ste mestu ako vam je potreban dijagnostički pregled ili tretman iz oblasti dermatovenerologije.

 

U CENTRU ZA DERMATOSKOPIJU specijalista dermatovenerolog vrši pregled dermatoskopom i procenu vaših mladeža. Savetujemo vam redovan godišnji pregled mladeža a pogotovu pre odlaska na more i pojačanom izlaganju suncu. Kako postoji velika zainteresovanost pacijenata za dermatovenerološke preglede i dermatoskopiju na našoj poliklinici, savetujemo vam da na vreme zakažete pregled i/ili dermatoskopiju na telefon 064  82 71 071.

 

U CENTRU ZA DERMATOSKOPIJU sa našim dermatovenerologom u timu sarađuje i specijalista za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju i specijalista za opštu hirurgiju. Na osnovu procene dermatovenerologa, a zahvaljujući našim vrhunskim hirurzima, u CENTRU možete ukloniti sve vaše „sumnjive“ tj „rizične“ mladeže. Nakon uklanjanja uzorak se šalje na patohistološku analizu. Na ovaj način, na jednom mestu, u CENTRU ZA DERMATOSKOPIJU I UKLANJANJE MLADEŽA završavate sve – od dijagnostike i procene stanja vaših mladeža do njihovog eventualnog uklanjanja i slanja uzorka na patohistološku dijagnostiku.

 

Kod nas možete ukloniti i sve druge promene i izrasline na koži i u potkožnom tkivu – aterome, lipome, keloide, nekomplikovani sinus pinoidalis.

DERMATOVENEROLOGIJA I CENTAR ZA DERMATOSKOPIJU I UKLANJANJE MLADEŽA – SPECIJALISTIČKI PREGLEDI:

 

Pregled specijaliste dermatovenerologa

Dermatoskopija i pregled mladeža

Uklanjanje mladeža

Patohistološka dijagnostika uzorka

DERMATOVENEROLOGIJA I CENTAR ZA DERMATOSKOPIJU I UKLANJANJE MLADEŽA – LEKARI:

 

✓ Dr Margita Mijušković – specijalista dermatovenerologije

✓ Dr Vladimir Vukojević – specijalista opšte hirurgije

✓ Dr Biljana Mitrić – specijalista plastične i rekonstruktivne girurgije

Call Now ButtonPozovite nas