• Grčkoškolska 3, 21000 Novi Sad
  • Pon - Pet 08:00 - 20:00 // Sub 08:00 - 14:00

SVE NA JEDNOM MESTU

Bez čakanja i gužvi

STRUČNI TIM

Vrhunski lekari i osoblje

STALNE AKCIJE

Popusti na preglede i tretmane
Pozovite : 021/525-261

LASERSKA EPILACIJA popust 20%

laserska epilacija popust
[gem_button position=“fullwidth“ style=“outline“ size=“medium“ corner=“3″ border=“2″ icon_pack=“elegant“ text=“ZAKAŽITE TRETMAN“ hover_background_color=“rgba(60,57,80,0.7)“ hover_text_color=“#ffffff“ text_color=“#fd5364″ link=“url:https%3A%2F%2Fwww.poliklinika.rs%2Fnovi-sad%2Flepota%2Flaserski-tretmani-tela%2Fzakazite-lasersku-epilaciju%2F|||rel:nofollow“]

Laserska epilacija popust 20%

Prilikom zakazivanja raspitajte se i za mogućnosti plaćanja na rate bez kamate!

Trajna laserska epilacija predstavlja najnoviji i u svetu jedini priznat neinvazivan način trajnog uklanjanja dlačica. Time je prevaziđen metod elektro-epilacijom, metoda sa bolnim i dugotrajnim procedurama, uz opasnost da ostanu ožiljci u predelu lica i drugih delova tela koji se tretiraju.

DIODNI LASER – LIGHT SHEER jedini je kojim je moguće neželjene dlačice zaista trajno ukloniti i to bezbolno i bezbedno po kožu. Laserska sonda oslobađa infracrvenu svetlost u impulsima i koristi se za trajno uklanjanje terminalne dlake. Terapijsko delovanje se zasniva na termolizi (toplotnom uništavanju) folikula dlake. Laserska svetlost prodire u srednji deo kože i apsorbuje se u pigmentu – melaninu, uzrokujući ubrzano zagrevanje dlake, što dovodi do njenog uništenja. Puls laserske svetlosti traje dovoljno dugo da uništi dlaku, a aktivno hlađenje u glavi lasera štiti kožu od oštećenja i odstranjuje bol.

Ostali laseri i fleš lampe (IPL i LHE) nisu ni približno delotvorni ni bezbedni, jer nemaju aktivno hlađenje, što može izazvati opekotine na koži.

Važno je napomenuti da se dlake ne smeju depilirati (uklanjati sa korenom) 4-6 nedelja pre laserske epilacije. Idealno za tretman je svetla koža s tamnim dlačicama, da pigment u koži ne bi odvlačio energiju laserskog snopa. Sede i svetle dlake ne reaguju na laserski zrak, jer ne sadrže dovoljno pigmenta. Najčešće su potrebna 3-5 tretmana, u određenim vremenskim razmacima, da bi se trajno uništile dlake u predelu s kog se odstranjuju. Uništene dlake, posle tretmana, spontano ispadaju iz kože sledećih desetak dana. Mogu se tretirati svi delovi lica i tela, osim regije oko očiju.

Laserska epilacija se ne radi u slučajevima nekih težih bolesti i ukoliko osoba koristi lekove iz grupe fotosenzibilizirajucih lekova.

Trajna laserska epilacija

Savremeni život postavlja sve veće standarde, kako u obrazovanju, tako i izgledu zaposlenog čoveka. Studije su pokazale, da lepi i negovani ljudi lakše nalaze posao, a takođe, i brže napreduju u poslu.

Uklanjanje neželjenih dlaka uvek je bilo povezano sa bolnim i dugotrajnim procedurama koje su davale privremeni efekat.

Razvojem tehnologije, razvio se i savremen način uklanjanja malja, sada najsavremenijim medicinskim laserom na svetu LUMENIS LIGHT SHEER. Epilacija laserom je najnoviji i u svetu jedini priznat neinvazivni način trajnog uklanjanja dlačica kojim je, konačno, prevaziđen metod elektro-epilacijom ili elektrolizom, bolnim i dugotrajnim procedurama, uz opasnost da ostanu ožiljci u predelu lica.

Diodni laser – Light Sheer jedini je kojim je moguće neželjene dlačice zaista trajno ukloniti bezbedno i bezbolno po kožu. Princip rada lasera je da se direktnim kontaktom laserski snop usmerava na kožu. Snop se apsorbuje u pigmentu folikula dlake (melanin)i u koži se pretvara u toplotu koja trajno uništava folikul dlake(fototermoliza).

Aktivno hlađenje u glavi lasera štiti kožu od oštećenja i odstranjuje bol. Da bi smo postigli efekat, i trajno, uklonili malje, potrebno je uraditi 3-5 tretmana u određenim vremenskim razmacima, u zavisnosti od tretirane regije na telu.

Tretman laserom se može raditi na svim regijama tela, osim predela oko očiju. Idealna za tretman je svetla koža s tamnim dlačicama, da pigment u osunčanoj koži ne bi odvlačio energiju laserskog snopa i time smanjio delotvornost tretmana. Svetle, bele i paperjaste tanke dlake ne reaguju na laserski zrak, jer ne sadrže dovoljno pigmenta. Tretirane dlake sledećih deset dana ispadaju iz kože.

Priprema za lasersku epilaciju podrazumeva da se koža ne sunca najmanje četiri do šest nedelja i da se dlačice ne čupaju iz korena(depilacija i čupanje pincetom) najmanje četiri nedelje.

Više o epilaciji pročitajte na https://www.poliklinika.rs/blog/estetska-medicina/trajna-laserska-epilacija/

Telefon: 021/426-555
Mobilni: 065/48-47-000

Hi, How Can We Help You?