• Grčkoškolska 3, 21000 Novi Sad
  • Pon - Pet 08:00 - 20:00 // Sub 08:00 - 14:00

SVE NA JEDNOM MESTU

Bez čakanja i gužvi

STRUČNI TIM

Vrhunski lekari i osoblje

STALNE AKCIJE

Popusti na preglede i tretmane
Pozovite : 021/525-261

Lepota

lepota poliklinka pekic novi sad

INDIVIDUALNI PRISTUP
VAŠEM IZGLEDU I
STILU

Znanje i iskustvo naših stručnjaka za estetsku medicinu, su garancija za uspešan tretman. Bilo da se radi o tretmanu nege ili složenoj estetskoj intervenciji, obezbedili smo vrhunsku brigu i uslugu.

tretmani lica poliklinika pekic

TRETMANI LICA

U skladu sa svetskim trendovima, pripremili smo najraznovrsniji program kada su u pitanju tretmani lica. Svi naši lekari su svoja znanja sertifikovali kod autoriteta iz različitih oblasti estetske medicine. Od tretmana malih promena na koži do sveobuhvatnijih postupaka podmladjivanja – o našim klijentima brine tim stručnjaka uz korišćenje vrhunske opreme.

TRETMANI TELA POLIKLINIKA PEKIC NOVI SAD

TRETMANI TELA

Prepustite se našem stručnom timu koji pruža širok spektar tretmana za poboljšanje izgleda i zdravlja kože tela. Uz primenu brojnih tehnika i tretmana, pripremili smo rešenja za skoro svaki estetski problem. Brojni laserski i radiaotalasni aparati omogućavaju nam da primenimo najbolje rešenje spram specifičnosti Vaše potrebe.

HEMIJSKI PILINZI POLIKLINIKA PEKIC

HEMIJSKI PILINZI

Hemijski pilinzi su medicinsko-estetska procedura koja uz pomoć određenih hemijskih supstanci, kiselina, služi za kontrolisano uklanjanje slojeva kože i podsticanje njenog obnavljanja. Od brze regeneracije kože preko tretmana bora do uklanjanja strija i akni – naši hemijski pilinzi će Vašoj koži brzo vrati lep izgled i zdrav sjaj.

LASERSKI TRETMANI TELA

LASERSKI TRETMANI TELA

Savremena laserska tehnologija naše ordinacije zajedno sa stručnim znanjem naših lekara, omogućava brz i pouzdan tretman veoma širokog spektra intervencija koje ranije nije bilo moguće ili je bilo komplikovano i nedovoljno bezbedno za pacijenta.

LASERSKI TRETMANI LICA NOVI SAD

LASERSKI TRETMANI LICA

Laserski tretmani lica uživaju ogromnu popularnost u svetu  kao najefikasniji način rešavanja raznovrsnih problema u izgledu i funkcionalnosti kože. Primena lasera je potpuno bezbedna za pacijenta a rezultati su trajni. Našim klijentima su na raspolaganju laseri poslednje generacije, najpoznatijih svetskih proizvođača.

estetska hirurgija

ESTETSKA HIRURGIJA

Definitivno, ukoliko želite estetski zahvat bilo kog tipa, a živite u Vojvodini, u pretraživač ste sigurno kucali estetska hirurgija Novi Sad. Estetska hirurgija predstavlja sve popularniji set operacija i zahvata kojima se poboljšava fizički izgled pojedinaca.

Izaberite
pouzdano

01.

Stručno znanje i profesionalno iskustvo naših lekara, su garancija za najbolju brigu o Vašem zdravlju.

02.

Vrhunska tehnika nam omogućava da koristimo najnovija stručna i naučna saznanja u brizi o Vama.

03.

Za naše redovne klijente uvek važe posebni akcijski popusti i dodatne pogodnosti za usluge koje pružamo.

Aktuelne
akcije

1
Hi, How Can We Help You?