• Grčkoškolska 3, 21000 Novi Sad
  • Pon - Pet 08:00 - 20:00 // Sub 08:00 - 14:00

SVE NA JEDNOM MESTU

Bez čakanja i gužvi

STRUČNI TIM

Vrhunski lekari i osoblje

STALNE AKCIJE

Popusti na preglede i tretmane
Pozovite : 021/525-261

Naša oprema

Naša oprema

LIGHT SHEER
LASER

Najnoviji i u svetu jedini priznat neinvazivan način trajnog uklanjanja dlačica je epilacija diodnim laserom LIGHT SHEER.  On selektivno zagreva folikule dlake koje nakon tretmana spontano ispadaju sledećih desetak dana.
Laser ima selektivno dejstvo što znači da deluje samo i isključivo na pigmente! Ovo ga čini veoma bezbednim i bez mogućnost oštećenja okolnih tkiva kao i dubljih slojeva kože.

TRIACTIVE
LASER

Upotreba TRI ACTIVE lasera omogućava odlične kliničke rezultate u tretmanu celulita i zatezanju kože.

Pored uloge u tretiranju celulit-a,pokazao je značajne rezultate i kod smanjenja bola u leđima, poremećaja venske i limfne cirkulacije, osećaja težine u nogama i sportskim povredama.

ER:GLASS LASER

MATISSE Er:Glass laser kombinuje prednosti frakcionog laserskog pilinga i neablativne rejuvenacije kože.

Izuzetno je efikasan kod uklanjanja bora, tretiranja fotostarenja, pigmentnih poremećaja, teleagiektazija, ožiljaka nakon akni i strija i intenzivno podmlađuje kožu.

ND:YAG
LASER

MATISSE ND:YAG laser je izuzetno efikasan pri uklanjanje kapilara promera do 4mm i hemangioma (crvenih tačkica).

Principom fototermokoagulacije potpuno eliminiše manje krvne sudove (kapilare i venulice) bez neželjenih efekata i sa izvanrednim estetskim rezultatima.

ND:YAG LASER novi sad

ELLMAN –
RADIOTALASNI APARAT

ELLMAN radiotalasni aparat visoke frekvencije omogućava efikasno podmlađivanje kože i uklanja bore na čelu i oko očiju, kesice oko očiju, spuštene kapke, opuštene obraze sa borama, nazolabijalnu brazdu, opušteni podbradak …

ELLMAN RADIOTALASNI APARAT

ELLMAN –
RADIOTALASNI NOŽ

Omogućava uklanjanje benignih promena na koži bez ožiljaka. Intervencija traje izuzetno kratko (najčešće nekoliko sekundi), bez krvarenja, ne zahteva stavljanje šavova i previjanje posle intervencije. Koristi se za uklanjanje papiloma, kondiloma, bradavica, piogenih granuloma, keratoza …

ELLMAN – RADIOTALASNI NOŽ novi sad

ULTRAZVUČNA
DIJAGNOSTIKA

Ultrazvuk je neizostavna pomoć lekaru i pacijentu u dijadnostici različitih promena i oboljenja – u kardiologiji, gastroenterologiji, urologiji, endokrinologiji, ginekologiji, onkologiji, reumatologiji, ortopediji, i sl.
Našim pacijentima su na raspolaganju vrhusnki aparati najpoznatijih svetskih kompanija za medicinsku opremu – Philips, Toshiba, General Electric…

RADIAGE

Radiotalasni lifting lica i tela- najefikasniji nehirurški metod zatezanja!

Jednostavan,bezbolan i bezbedan metod za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože, ubrzava prirodni proces podmlađivanja kože na taj način što radotalasi svojim toplotnim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina. Efikasno uklanja bore na čelu, licu I vratu, opuštenu kožu dekoltea, grudi, ruku, stomaka, butina i kolena.

DERMAPEN

Efikasno, trajno i gotovo bezbolno uklonite neestetske pojave poput ožiljaka, proširenih pora i tragova starenja na svom licu. Tretman izaziva mehanička mikro oštećenja kože i tako stimuliše regeneraciju i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea. Istovremeno se formiraju pore koje omogućavaju prodor mezoterapeutskih preparata u odgovarajuće slojeve kože, pa se dermapen i mezoterapija neretko kombinuju u korektivnim i anti ejdžing paketima

Hi, How Can We Help You?