• Grčkoškolska 3, 21000 Novi Sad
  • Pon - Pet 08:00 - 20:00 // Sub 08:00 - 14:00

SVE NA JEDNOM MESTU

Bez čakanja i gužvi

STRUČNI TIM

Vrhunski lekari i osoblje

STALNE AKCIJE

Popusti na preglede i tretmane
Pozovite : 021/525-261

Nefertiti lift – Podmlađivanje donje trećine lica i vrata botoksom!

Nefertiti lift

Nefertiti lift je najsavremeniji anti aging tretman koji otklanja znake starenja duž donjeg dela lica, vilice i vrata.

Nazvan je po drevnoj egipatskoj kraljici Nefertiti, koja je, između ostalog, bila poznata po svom dugom i tankom vratu, kao i elegantno definisanoj liniji vilice.

Savršene konture njenog lica od davnina bile su ideal lepote, te ne čudi što su žene vekovima nastojale da ih i postignu. Međutim, starenje i variranje u težini dovode do promena i na ovom delu tela.

Pre par godina jedini način da se ostvare savršene konture brade i vrata poput egipatske kraljice bila je hirurška estetska intervencija. Danas, to je moguće postići mnogo brže, pomoću nefertiti lift procedure.

Šta je Nefertiti lift?

Nefertiti lift je minimalno invazivna procedura koja je dizajnirana da poboljša izgled donjeg dela lica, vilice i vrata uz pomoć injekcija botulinum toksina. U pitanju je veoma efikasan tretman, što potvrđuju i istraživanja. Sprovedena studija je pokazala da više od 88 odsto osoba koje su se podvrgle ovom tretmanu primetilo je poboljšanje izgleda u samo par dana.

Zahvaljujući Nefertiti lift tretmanu možete postići jasnije linije vilice i poboljšati definiciju vilice. Zatim, smanjiti bore na usnama i oko usana, kao i eliminisati rupice na bradi. Takođe, možete otkloniti nabore i opuštenost donjeg dela lica i postignuti savršenu simetriju u tom delu.

Nefertiti lift

Pomoću Nefertiti lifta imaćete i savršeno zategnutu kožu vrata. Naime, ovom procedurom smanjuje se izgled opuštene kože na vratu i uklanjaju linije i bore na vratu.

Nefertiti lift tretman je namenjen kako ženama, tako i muškarcima koji se bore sa opuštenom kožom u donjem delu lica i na vratu. Onima koji imaju primetne bore u ovoj regiji, kao i ljudima koji imaju nedovoljno izraženu i kraću bradu.

Kako se izvodi Nefertiti lift?

Nefertiti lift se zasniva na primeni botulinum toksina tipa A. On zaustavlja oslobađanje neurotransmitera iz završetaka aksona na neuromišićnom spoju. Jednostavnije rečeno, privremeno parališe mišiće, što može dovesti do kozmetičkih i medicinskih prednosti.

U tom cilju vrši se ubrizgavanje injekcija botoxa u kritično područje vrata i donjeg dela lica. Zadatak botoxa je da privremeno parališe mišić platizme. Ovaj veliki mišić pokriva skoro celu prednju stranu vrata. S godinama dolazi do njegovog povlačenja tako da čitavo područje može postati naborano, opušteno i natečeno.

Delovanje botoxa je lokalizizovano samo na mestima na koja je ubrizgan, dok su rezultati vidljivi već nakon 3 do 4 dana.

Pre tretmana obavlja se konsultacija sa lekarom. Kroz razgovor lekar će otkriti vaše želje i predstaviti vam moguće rezultate. Ujedno, obaviće procenu vašeg fizičkog zdravlja i utvrditi vašu porodičnu istoriju.

Da li je potreban oporavak nakon Nefertiti lift tretmana?

Osim brzih rezultata, još jedna prednost Nefertiti lifta jeste brz oporavak. To znači da možete nastavite sa svakodnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana. Ipak, vodite računa da u narednim satima ne trljate bradu i vrat, ležite i obavljate naporne fizičke aktivnosti, dok u naredna 3 dana treba izbegavati odlazak u teretanu.

Nefertiti lift

Imajte u vidu da efekat Nefertiti lifta traje 6 do 12 meseci, te je preporučljivo da nakon toga ponoviti tretman.

Nefertiti lift tretman možete obaviti u poklinici Pekić, kod dr Adeline Rosić Stanković. Takođe, dostupan vam je i botox tri regije, kao i mnoge druge estetske procedure po povoljnijim cenama u odnosu na Beograd.

 

Hi, How Can We Help You?