• Grčkoškolska 3, 21000 Novi Sad
  • Pon - Pet 08:00 - 20:00 // Sub 08:00 - 14:00

SVE NA JEDNOM MESTU

Bez čakanja i gužvi

STRUČNI TIM

Vrhunski lekari i osoblje

STALNE AKCIJE

Popusti na preglede i tretmane
Pozovite : 021/525-261

O nama

poliklinika pekic novi sad

Poliklinika Pekić - mesto zdravlja vaše porodice!

Poliklinika Pekić počela je sa radom 2004. godine, u centru Novog Sada.

Osnovala ju je dr Radinka Pekić, specijalista interne medicine i supspecijalista kardiologije, nakon višegodišnjeg rada u Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine „Sremska kamenica“. Cilj otvaranja poliklinike bio je da obezbedi najviši nivo zdrastvene nege i unapredi zdravlje pacijenata ne samo iz Novog Sada, već čitave Srbije.

U skladu sa tim, dr Pekić je okupila tim cenjenih lekara specijalista iz oblasti interne medicine, radiologije, otorinolaringologije, ginekologije, urologije, dermatovenerologije, ortopedije, imunologije, fizikalne medicine, kao i opšte hirurgije i plastične hirurgije. Tako da na jednom mestu, u prijatnom ambijentu, možete obaviti kompletnu dijagnostiku i dobiti adekvatnu terapiju po najsavremenijim medicinskim protokolima uz visoku profesionalnost, ljubaznost i maksimalnu posvećenost celokupnog tima. Ukoliko je potrebno, možete obaviti i intervenciju jednodnevne hirurgije.

Naša briga su i najmlađi pacijenti, te u timu imamo i vrhunske specijaliste pedijatrije i supspecijaliste pedijatrije.

Pored eminentnih stručnjaka, Poliklinika Pekić se može pohvaliti i najsavremenijom opremom. U želji da pružimo visok nivo usluga pratimo svetske inovacije na polju medicine, te konstantno ulažemo ne samo u znanje, već i nove tehnologije. Prvi smo u Srbiji koji koriste različite vrste lasera u dermatologiji, čime je omogućeno uspešno otklanjanje svih kožnih problema. Dok je dijagnostička oprema poslednje generacije renomiranih svetskih proizvođača, te je obezbeđena preciznost u radu i tačnost dobijenih rezultata.

poliklinika pekic novi sad
poliklinika pekic novi sad
Hi, How Can We Help You?