• Grčkoškolska 3, 21000 Novi Sad
  • Pon - Pet 08:00 - 20:00 // Sub 08:00 - 14:00

SVE NA JEDNOM MESTU

Bez čakanja i gužvi

STRUČNI TIM

Vrhunski lekari i osoblje

STALNE AKCIJE

Popusti na preglede i tretmane
Pozovite : 021/525-261

Profhilo tretman – Na koji način podmlađuje i zateže kožu?

Profhilo tretman

Profhilo tretman predstavlja najnoviji, revolucionarni pristup među estetskim intervencijama. Ne samo da je postavio nove standarde u estetskoj medicini, već je doneo i novu kategoriju, poznatu pod nazivom bioremodelovanje.

Starenje je prirodni proces koji se dešava na nivou čitavog organizma, ali su znaci najprimetniji na koži lica. Koža postepeno gubi elastičnost i čvrstinu, te se prvi tragovi pojavljuju već u 30-im. U narednim godinama, usled drastičnog pada kolagena, bore se produbljuju, a lice poprima umorni izgled.

Iako je starenje neizbežno, pomoću anti aging tretmana možemo da ga usporimo. Najsavremeniji metod, koji otklanja tragove starenja i usporava nastanak novih, jeste Profhilo.

Šta je Profhilo tretman?

Profhilo je inovativan tretman za restruktuiranje kože i vraćanje mladalačkog izgleda. Zasniva se na preparatu koji sadrži najveću koncentraciju hijaluronske kiseline na tržištu (64mg/2ml). U pitanju je potpuno prirodna hijaluronska kiselina, bez dodatka BBD-a, tj. supstance koja se koristi u filerima da bi duže trajalo njihovo dejstvo.

Profhilo tretman

Hijaluronska kiselina u Profhilo preparatu čini kombinaciju kiseline visoke i niske molekularne mase. Pri čemu hijaluronska kiselina niske molekuralne težine hidrira kožu. Dok kiselina visoke molekuralne mase podstiče proizvodnju prirodnog kolagena, te ima efekat podizanja i zatezanja kože.

Za razliku od hijaluronskih filera, Profhilo tretman podstiče i proizvodnju keratinocita (ćelija epiderma) i adipocita (masnih ćelija potkožnoh tkiva) koje imaju ulogu u volumenu lica i daju podršku koži tokom mimike. Zahvaljujući ovakvom širokom dejstvu bore nestaju, a koža postaje zategnutija, elastičnija, čvršća, boljeg tonusa i teksture. Krajnji rezultat jeste blistav, mladalački izgled lica.

Da je Profhilo, zaista, jedinstven, visoko efikasan tretman potvrđuju i brojne nagrade, uključujući prestižnu Aesthetic Awards. Imajući ovo u vidu ne čudi što se nalazi prvi na listi top pet estetskih procedura za žene, ali i muškarce.

Kako deluje Profhilo tretman?

Profhilo tretman se izdvaja od drugih procedura i načinom delovanja. Naime, ubrizgavanje se vrši u pet tačaka na svakoj strani lica, koje su strateški odabrane. Na taj način je obezbeđeno maksimalno dejstvo tamo gde je i najpotrebnije.

Ovom tehnikom vrši se ravnomerno raspoređivanje hijaluronske kiseline, što nije slučaj kod hijaluronskog filera, koji ostaje na mestu gde je injektovan. Zbog toga se tretman može primenjivati i na regiji gde je koža tanja, kao što je vrat, dekolte, oko usana. Takođe, koristi se u predelu nadlaktica, šaka i kolena.

Radijalno širenje hijaluronske kiseline donosi suptilne face lifting rezultate, bez rizika od preteranog zatezanja, prekomernog volumena ili neprirodnog izleda lica. To čini Profhilo tretman idealnim za sve one koji žele poboljšani, ali potpuno prirodan izgled lica.

Kada su vidljivi rezultati?

Profhilo je bezbedan, minimalno invazivan tretman. Preporučuje se ne samo starijim ženama i muškarcima, već i mlađim generacijama kao preventivna mera u stvaranju opuštane kože.

Prvi rezultati hidriranja vidljivi su nakon nekoliko dana, dok se stimulacija proizvodnje kolagena odvija u naredne 4 nedelje. Da bi se postigao pun efekat neophodno je tretman ponoviti za 4 do 6 nedelja.

Profhilo tretman

Profhilo tretman donosi ne samo brze, već i dugotrajne rezultate uz preporuku održavanja na svakih 6 do 9 meseci.

Podarite svom licu prirodan, mladalački izgled zakažite Profhilo tretman u poliklinici Pekić. Tretman izvode vrhunski lekari sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti estetske i anti-age medicine.

 

Hi, How Can We Help You?