• Grčkoškolska 3, 21000 Novi Sad
  • Pon - Pet 08:00 - 20:00 // Sub 08:00 - 14:00

SVE NA JEDNOM MESTU

Bez čakanja i gužvi

STRUČNI TIM

Vrhunski lekari i osoblje

STALNE AKCIJE

Popusti na preglede i tretmane
Pozovite : 021/525-261

Zašto sve više muškaraca koristi estetske tretmane? Trendovi i statistike

Estetski tretmani kod muškaraca su u značajnom je porastu, posebno u poslednjih nekoliko godina! Ova promena odražava širi kulturni pomak u kojem briga o ličnom izgledu postaje sve prihvatljivija među muškarcima. Prema istraživanju Američkog društva plastičnih hirurga, broj estetskih procedura obavljenih na muškarcima je porastao za preko 29% od 2000. do 2019. godine.

Razlozi za ovaj trend su mnogobrojni. Na prvom mestu stoji želja za očuvanjem konkurentnosti na tržištu rada, gde mladolik izgled može biti prednost.
Dodatno, postoji i sve veća socijalna prihvatljivost muške brige o izgledu, koja je tradicionalno bila više povezana sa ženama.


U Poliklinici Pekić primetili smo ovaj trend i među našim klijentima.
Na primer, broj muškaraca koji dolaze na tretmane laserske epilacije rastao je za 20% u poslednje dve godine. Takođe, tretmani kao što su tretmani lica, hemijski pilinzi i neinvazivni lifting lica sve su popularniji među muškarcima.

Muškarci se danas odlučuju za estetske tretmane ne samo zbog estetike već i zbog povećanja samopouzdanja. Istraživanje sprovedeno od strane The International Society of Aesthetic Plastic Surgery pokazuje da 31% muškaraca smatra da ih estetski tretmani čine samouverenijima.

Na kraju, sa razvojem tehnologija i tehnikama koje su sve manje invazivne, tretmani postaju brži i sa manje vremena oporavka, što je dodatno privlačno za muškarce.

U Poliklinici Pekić posvećeni smo pružanju najboljeg iskustva svim našim klijentima, uz najnovije tehnologije i stručno osoblje koje može pomoći u postizanju željenih rezultata. Posetite nas i saznajte kako naši tretmani mogu pomoći da se osećate i izgledate najbolje.

Statistike pokazuju da je od 2010. do danas zabeležen rast od preko 20% muških klijenata koji redovno koriste estetske tretmane u SAD-u, a sličan trend je prisutan i u Evropi, uključujući i Srbiju.

Poliklinika Pekić prati ove svetske trendove, nudeći širok spektar tretmana koji su prilagođeni modernom muškarcu.

Koji estetski tretmani kod muškaraca su najpopularniji?

Laserska epilacija

Prema istraživanju Američke asocijacije za estetsku plastičnu hirurgiju, laserska epilacija je jedan od pet najtraženijih estetskih tretmana među muškarcima.

U Poliklinici Pekić, laserska epilacija je prilagođena specifičnim potrebama muške kože, što osigurava efikasnost i minimalan oporavak.

Tretmani protiv starenja

 

Tretmani poput botoksa, filera i hemijskih pilinga sve su popularniji među muškarcima koji žele da očuvaju mladalački izgled i poboljšaju kvalitet svoje kože. Ovi tretmani su brzi, efikasni i što je najvažnije, diskretni.
Nega kože – Profesionalni tretmani čišćenja kože i hidratacije postali su deo redovne rutine mnogih muškaraca. Ove usluge pomažu u održavanju zdrave i čiste kože, što je izuzetno važno ne samo iz estetskih, već i iz zdravstvenih razloga.

Muškarci cene profesionalizam, efikasnost i diskreciju, a to su upravo oni standardi kojima teži naš tim.

U Poliklinici Pekić, svaki klijent, bez obzira na pol, dočekuje se sa istim nivoom posvećenosti i stručnosti. Naš cilj je da svaki posetilac izađe iz naše poliklinike sa osećajem zadovoljstva i samopouzdanja.

 

Ukoliko ste i Vi jedan od muškaraca koji žele da poboljšaju svoj izgled i dobrobit, pozivamo Vas da posetite Polikliniku Pekić i sami iskusite prednosti naših estetskih tretmana.
Za više informacija o našim uslugama, slobodno nas kontaktirajte.

Hi, How Can We Help You?