• Grčkoškolska 3, 21000 Novi Sad
  • Pon - Pet 08:00 - 20:00 // Sub 08:00 - 14:00

SVE NA JEDNOM MESTU

Bez čakanja i gužvi

STRUČNI TIM

Vrhunski lekari i osoblje

STALNE AKCIJE

Popusti na preglede i tretmane
Pozovite : 021/525-261

Zdravlje

Zdravlje

poliklinka pekic novi sad zdravlje

EKSPERTSKI TIM
Najsavremenija oprema

Organizovani smo tako da pacijentima pružimo sve potrebne usluge na jednom mestu. Od pregleda lekara specijaliste do svih dijagnostičkih pretraga, laboratorijskih analiza i ako je potrebno, hiruške intervencije. Veoma široko polje stručnosti i višegodišnje iskustvo naših lekara, najsavremenija tehnika i praćenje svetskih trendova osnova su uspešnog lečenja.

kardiologija pregled novi sad

KARDIOLOGIJA

Srce‌ ‌je,‌ ‌verovatno,‌ ‌i‌ ‌najbitniji‌ ‌organ‌ ‌u‌ ‌ljudskom‌ ‌telu.‌ ‌A,‌ ‌kardiologija‌ ‌je‌ ‌grana‌ ‌medicine‌ ‌koja‌ ‌se‌ ‌bavi‌ ‌se‌ ‌srcem.‌ ‌ Problemi‌ ‌sa‌ ‌srcem‌ ‌su‌ ‌izrazito‌ ‌ozbiljni.‌ ‌Otkrivanje‌ ‌srčanih‌ ‌bolesti‌ ‌u‌ ‌ranoj‌ ‌fazi‌ ‌može‌ ‌biti‌ ‌od‌ ‌presudnog‌ ‌značaja‌ ‌za‌ ‌izlečenje‌ ‌obolelog.‌

interna medicina novi sad

INTERNA MEDICINA

Višegodišnje iskustvo, brojna stručna priznanja i sertifikovana stručna praksa našeg tima internista,  pomažu u pravovremenom otkrivanju i pravilnom tretmanu i najsloženijih zdravstvenih stanja.

PREGLED GINEKOLOGA NOVI SAD

GINEKOLOGIJA

Moderna ginekologija obuhvata sve vrste pregleda koje su važne za reproduktivno zdravlje žena i kao i promene koje se u ženskom telu događaju tokom života. Stručnjaci naše poliklinike će Vam pružiti veoma širok program pregleda i tretmana zdravlja žene i njenog potomstva.

DERMATOLOGIJA PREGLED mladeža

DERMATOLOGIJA

Dermatologija obuhvata preglede kože i sluzokože celog tela, noktiju i kose. Naš stručni tim obavlja veoma širok program dermatoloških pregleda i tretmana. Najsavremenija oprema pruža sigurnost našim pacijentima .u praćenju neuobičajenih i rizičnih promena na koži.

PEDIJATAR NOVI SAD PEKIC

PEDIJATRIJA

Naš tim pedijatara je posvećen brojnim aspektima brige o zdravlju dece. Sem specijalističkih pregleda i lečenja, pružamo stručnu savetodavnu pomoć roditeljima kako u lečenju tako i u svim fazama podizanja potomstva.

ultrazvuk pregled novi sad

ULTRAZVUK – DOPLER

Ultrazvučni pregled je bezbolan metod pregleda unutrašnjih organa. Zvučnim talasima visoke frekvencije koji prolaze kroz različita tkiva i organe, i omogućavaju lekaru da pouzdano pregleda stanje tkiva i krvotoka.

OPSTA HIRURGIJA NOVI SAD

OPŠTA HIRURGIJA

Poliklinika Pekić iz Novog Sada je specijalizovana za pomoć našim pacijentima u tretmanu stanja za koje je neophodna hirurška intervencija. Multidisciplinarni tim, najsavremenija dijagnostika i oprema, garancija su za uspešno hirurško lečenje i brz oporavak.

estetska hirurgija

ESTETSKA HIRURGIJA

Estetska hirurgija predstavlja sve popularniji set operacija i zahvata kojima se poboljšava fizički izgled pojedinaca. Kako je Poliklinika Pekić laserski centar Srbije, naše usluge ne samo da uključuju i laserske zahvate već, uz to uključuju i tretmane upravo najsavremenijim laserima i uređajima.

Izaberite
pouzdano

01.

Stručno znanje i profesionalno iskustvo naših lekara, su garancija za najbolju brigu o Vašem zdravlju.

02.

Vrhunska tehnika nam omogućava da koristimo najnovija stručna i naučna saznanja u brizi o Vama.

03.

Za naše redovne klijente uvek važe posebni akcijski popusti i dodatne pogodnosti.

Aktuelne
Akcije

1
Hi, How Can We Help You?