!DOCTYPE html>

Zakažite kardiološki pregled

KOMPLEKSNE PRETRAGE ZA POUZDANU DIJAGNOZU
  • Kardiološki pregled je neophodan za istraživanje uzroka bola u srednjem delu grudi, koj prate gušenje, preskakanje srca, otoci u potkolenicama i krvarenje nosa, kao i opšta slabost, vrtoglavica i promene u vidu…
  • Kardiolog će detaljno analizirati podatke o prethodnim bolestima i eventualno bolestima bliskih srodnika. Nakon toga će pažljivo proveriti velik broj objektivnih nalaza (stav, visina, telesna težina, simetričnost građe tela, muskulatura, koža i potkožno tkivo, telesna temperatura, disanje, psihičko stanje) i posebno obratiti pažnju na glavu, vrat, grudni koš i pluća.
  • Za pouzdanu dijagnostiku, kardiologu su neophodni dodatni objektivni nalazi EKG-a, vrednosti krvnog pritiska i ultrazvučni pregled srca.
  • Na osnovu rezultata pregleda kardiolog će odrediti dalje dijagnostičke pretrage koje su povezane sa procenom zdravlja kardiovakularnog sistema ali mogu da uključe i preglede oftalmologa, neurologa, endokrinologa, nefrologa, vaskularnog hirurga, dijetetičara i…

KARDIOLOGIJA

Ekspertski
tim
najsavremenija
oprema

Visoka stručnost i očuvanje dostojanstva profesije, pomoglo nam je da okupimo tim vrhunskih lekara sa izuzetnim ljudskim kvalitetima. Svi članovi našeg tima znaju da je briga za pacijenta složena situacija u kojoj preuzimamo odgovornost za njegovo dobro.

Uz podršku najsavremenijih medicinskih aparata, njihovo stručno znanje postaje najbolja podrška dobrobiti naših klijenata.

Dr-Radinka-Pekic-thegem-portfolio-metro Zakažite kardiološki pregled
Dr Radinka Pekić

Lekar specijalista interne medicine
Supspecijalista kardiologije

Dr-Dusica-Rakic-thegem-portfolio-metro Zakažite kardiološki pregled
Prof. dr Dušica Rakić

Lekar specijalista pedijatrije
supspecijalista kardiologije

STRUČNOST I ETIČNOST

Nazovite nas za sve dodatne informacije i pojašnjenja.

Na raspolaganju Vam je stručno znanje i veliko iskustvo našeg tima lekara.

Pomoći ćemo Vam da lakše razumete šta je sve neophodno preduzeti da bismo najbrže došli do promene na bolje.

NAZOVITE

Za sve potrebne informacije, nazovite nas svakog radnog dana od 8 – 20. časova a subotom od 8 – 14. časova.

021 / 426-555
021 / 525-261
065 / 48-47-000

ZAKAŽITE PREGLED

* Napomena – Podaci koje ostavite u formi iznad biće korišćeni isključivo i samo u svrhu zakazivanja pregleda ili tretmana u Poliklinici “Pekić”. Vaši podaci koje ovde ostavite neće biti čuvani od strane Poliklinike "Pekić”.