Mezoterapija

Beauty Spa Concept - Caucasian Woman with perfect face skin Portrait. Beautiful Brunette Spa Girl showing empty copy space. Isolated on pink studio background. Proposing a product. Gesture for advertisement.

Mezoterapija je metoda podmlađivanja lica i tela, kao i metoda za uklanjanje celulita i masnih naslaga uz primenu mezoterapijskih koktela koji su bogati hijaluronskom kiselinom i vitaminskim kompleksom, ali pored njih sadrže i minerale i aminokiseline.

Kokteli se aplikuju na i u kožu, sa ultra tankim i kratkim iglama, a dubina same aplikacije zavisi od efekta koji želimo da postignemo.

Ne koriste se isti kokteli za sve osobe, to je na lekaru da proceni tip kože i predloži klijentu najbolje rešenje za njega.
Preporuka je da se prvog meseca terapije urade 3 tretmana, a potom se lice održava sa jednim tretmanom mesečno.

MEZOGLOW – je neinvazivna metoda pa samim tim i bezbolna. Lice dobija lep, odmoran izgled, tzv. holivudski sjaj. Koža je jedra i ishranjena. Ovom tehnikom se lice ishranjuje i sprečava se stvaranje novih bora.

MEZOLIFT – podrazumeva aplikaciju mezoterapijskih koktela dublje u kožu. Koža se ishranjuje, a već prisutne bore postaju manje uočljive.

Postiže se trenutna rehidratacija, zategnutost i jedrost lica, smanjuju se pigmentacije i sve se to odmah na ogledalu može videti. Klijent odlazi zadovoljan i narednih dana dobija komplimente ( sveže i naspavano izgleda). Koža dobija sve potrebne materije, postaje jače hidrirana i čvršćeg tonusa.

Pored kože lica mogu da se tretiraju i koža vrata, dekoltea i šaka.

Metoda je bezbedna, sigurna i nije bolna. Radi se na potpuno anesteziranoj koži.

Neželjena dejstva:

Crvenilo koje traje od 15 minuta do nekoliko sati i modrice.

Tretman se ne radi kod osoba obolelih od autoimunih oboljenja, trudnica ili dojilja, kardioloških dekompenzovanih osoba, aritmija, alergija na preparat.

TELO

Mezoterapijski kokteli se mogu primenjivati i na drugim delovima tela. Njihov sastav je naravno drugačiji od onih koje koristimo za lice.

Kokteli koje koristimo za telo u sebi sadrže lipolitike te u zavisnosti od želje mogu se smanjivati obimi pojedinih regija, a sa plićom aplikacijom delujemo i na sam celulit. Preporuka je da se u jednom ciklusu uradi od 8 do 12 tretmana, što zavisi od vrste i količine prisutnog celulita.

Mezoterapija se uspešno kombinuje sa drugim tretmanima u borbi protiv celulita. Čak se radi bržeg postizanja željenog efekta i savetuje primeni pojedinih takvih metoda ( limfna drenaža, laser, vakuum…).