Poliklinika Pekić

Poliklinika Pekić u Novom Sadu i Beogradu

poliklinika-pekic-novi-sad Poliklinika Pekić

Državne ustanove na kraju umore i lekare i pacijente. Dugi redovi, čekanja, liste, pauze, samo su neke od stvari koje padaju ljudima na pamet kada pomisle na državno zdravsto. Srećom, tu je Poliklinika Pekić. 

Ova privatna poliklinika, predstavlja skup visokoškolovanih lekara, prijatnog osoblja i najsavremenije opreme u cilju produženja vašeg zdravlja. 

Poliklinika ima dva sedišta, polikliniku u Novom Sadu i polikliniku u Beogradu. Broj zadovoljnih pacijenata, izlečenih bolesti i poremećaja, hirurških i kozmetičkih zahvata omogućilo je poliklinici da se raširi vremenom.

Poliklinika Pekić Osnivanje

Poliklinika nije uvek radila u ovom kapacitetu. Kako svaka priča ima svoj skromni početak, tako ima i ova naša. Poliklinika Pekić nastala je 2004. godine. U svom nastanku, naravno, nije uključivala dve ordinacije opremljene savremenom opremom. 

Šta više, prvih 12 godina radila je samo u Novom Sadu, da bi tek od 2016. krenula sa radom i u Beogradu. Ipak, tih prvih 12 godina bilo je vreme gradnje baze zadovoljnih klijenata i sticanja neporecive reputacije u Novom Sadu. 

Pritom, kada kažemo klijenti ne mislimo samo na to da su to neki ljudi koji kod nas dolaze da izvade krv. Naprotiv, zovemo ih klijentima jer računamo da jednom kada koriste naše zdravstvene usluge, oni su tu da trajno ostanu u našoj brizi. Briga o njihovom zdravlju ostaje naša glavna preokupacija. Biti zdrav ne znači izlečiti se samo, već trajno biti odsutan od bolesti.

Iako privatna klinika nije od početka radila punim kapacitetom, od svog osnivanja ona je težila profesionalizmu i stručnošću, i time je opravdala svoje postojanje od 2004. do danas. To je moguće jedino uz visok kvalitet stručnog kadra koji radi u našim privatnim poliklinikama.

Osnova naše poslovne filozofije je da je znanje moć. Makar, to je minimum koji doktori Poliklinike Pekić mogu da vam ponude. 

Poliklinika Pekić Doktori

Svako ko završi medicinski fakultet i specijalizaciju dobija titulu doktora i može da radi u zdravstvenim ustanovama. Naš pristup je drugačiji. Nama ovaj vid klasičnog obrazovanja nije dovoljan. 

Od naših lekara očekujemo da budu ne samo u vrhu profesije, kako u znanju i u iskustvu, već i da budu aktivni deo naučne zajednice. Medinica nije disciplina nauke koja stoji u mestu. Naprotiv, sa razvojem tehnike i tehnologije napreduje i medicina. 

Zato, naši lekari mogu da se pohvale time što su redovni objavljivani kako u domaćim tako i u stranim publikacijama. Napredovanje u istraživačkom radu nam je izuzetno važno. Insistiranjem na ovakvoj naučnoj i medicinskoj praksi stekli smo ugled u domaćoj zajednici, kao i u saradnji sa Internacionalnim centrom za profesionalne studije (ICEPS) u Beogradu, kao i sa Farmaceutskim Fakultetom u Beogradu. 

Dakle, nije važno da li vam je potreban kardiolog, dermatolog, hirurg, pedijatar, ginekolog, ili estetičar. Naša polliklinika je spremna za vas.

Uz sve to, naši doktori su i zaslužni za to što smo dobili priznanje republičkog ministra zdravlja. Dakle, Poliklinika Pekić nije samo nekakva ordinacija, klinika, bolnica, ili poliklinika. Ona je zdravstvena institucija najvišeg ranga i to se jasno vidi kada prvi put ušetate u nju.

Oprema i Ordinacije

Druga stvar koja čini naš rad toliko uspešnim jesu same ordinacije, kao i oprema koja se nalazi u njima. To nam omogućava da sa ponosom kažemo da nosimo titulu “laserskog centra Srbije”. 

Pored sve neophodne opreme za jednu kliniku, koristimo ultrazvučne aparate poslednje tehnologije. Takođe, koristimo i lasere poslednje tehnologije i jedni smo od nekoliko poliklinika i ustanova uopšte koje ih koriste. 

Našu lasersku opremu čine: 

  • Light Sheer Laser 
  • Triactive Laser
  • ER:Glass Laser 
  • ND:YAG Laser 

Takođe, imamo i laboratoriju potpuno opremljenu za sve prateće analize. A sve naše usluge za pojedinačne klinike možete pogledati dole.

Naše Poliklinike

Poliklinika Novi Sad

Poliklinika Pekić u Novom Sadu smeštena je u Grčkoškolskoj ulici, u centru Novog Sada. Pristup kolima može biti malčice otežan zbog rasporeda ulica. Grčkoškolska ulica se nalazi između pasaža koji vodi u Laze Telečkog, ulicu popularnu za izlaske. Sa druge strane je sam centar, pa nema previše mesta da se uparkirate ispred same klinike. 

Doduše, okolni prostor nudi dosta mesta. Samu ordinaciju nećete moći da promašite s obzirom na veliki znak “Pekić” koji stoji iznad kapije. U poliklinici u Novom Sadu možete dobiti zdravstvene i estetske usluge. 

Zdravstvene: 

Estetske: 

Više smo nego vrhunski kada je u pitanju kardiologija, interna medicina, dermatologija, i estetska hirurgija. Takođe, sa našim novim mašinama i uređajima nudimo posebne usluge epilacije. 

Poliklinika Beograd

Poliklinika Pekić u Beogradu nalazi se Bulevaru Zorana Đinđića. Da budemo potpuno precizni, poliklinika se nalazi na Novom Beogradu, Bulevaru Zorana Đinđića 123g, lokal 6. Ovde je situacija sa parkingom mnogo bolja, jer je Novi Beograd ogroman. Jedino što treba da pazite jeste da pogodite pravi lokal, što može biti malo konfuzno ukoliko dolazite prvi put. 

Ipak, jasno ćete videti da se radi o našoj poliklinici, a i poznati smo po komšiluku, pa samo pitajte za našu ordinaciju.

U poliklinici u Beogradu nudimo zdravstvene i estetske usluge. 

Zdravstvene: 

Estetske: 

Estetska hirurgija u Beogradu je na krajnje visokom nivou. Pored toga, tu su i laserski tretmani, kao i posebne pogodnosti pedijatrije. Kao što je ultrazvuk za decu. 

Zakažite preged u poliklinici

Uglavnom, sve ove usluge nudi Poliklinika Pekić, cenovnik i cene možete pogledati pojedinačno kao cenovnik Novi Sad i cenovnik Beograd. Takođe, da saznate popuste i akcije možete me nas pozvati direktno, ili pogledati naše profile na društvenim mrežama.

Sve što ostaje jeste da zakažete pregled ili tretman u Poliklinici Pekić. To možete i uraditi pozivom na broj 021/426-555 i 065/48-47-000 za Novi Sad ili 011/409-03-83 i 065/ 804-08-50 za Beograd.

Vaše zdravlje nema zamenu, zato pregledajte se u najboljim uslovima još danas.