Ekspertski kardiološki tim

 

Sa ponosom možemo da vam predstavimo naš Kardiocentar i ekspertski kardiološki tim koji dugi niz godina uspešno čini oslonac POLIKLINIKE PEKIĆ BGD. Ako vam je dijagnostikovano bilo kakvo oboljenje kardiovaskularnog sistema ili ukoliko imate bilo kakve tegobe, POLIKLINIKA PEKIĆ BGD i naš visokostručni lekarski tim iz oblasti kardiologije je tu za vas. Ako imate problema ili sumnjate na povišen krvni pritisak, ako imate poremećaj u srčanom ritmu ili ste možda preležali infarkt miokarda, dijagnostikovano oboljenje srčanih zalistaka ili oboljenje miokarda ili perikarda, koronarnu arterijsku bolest, anginu pectoris, ili neke druge tegobe, obratite se nekom od članova našeg ekspertskog tima i naših stručnjaka iz oblasti kardiologije.

 

Da li spadate u grupu ljudi koji brinu o svom zdravlju i koji preventivnim merama otklanjaju mogućnost pojave bilo kog kardiovaskularnog problema? Na pravom ste mestu! Prekontrolišite stanje vašeg srca i krvnih sudova u POLIKLINICI PEKIĆ BGD, i obratite se našem kardiocentru i timu vrhunskih lekara. Naša preporuka i savet je da redovno kontrolišete svoje zdravlje i blagovremeno delujete ako uočite bilo kakve potencijalne faktore rizika za pojavu kardiovaskularnih bolesti kao što je hipertenzija, poremećaji lipida ili dijabetes. U POLIKLINICI PEKIĆ BGD možete kontrolisati i proceniti stanje vašeg kardiovaskularnog sistema nakon preležane Covid-19 infekcije.

 

Zakažite na vreme svoj pregled u našem KARDIOCENTRU. Pozovite nas na 065 80 40 850 i naše ljubazno osoblje će vas uputiti kod vašeg lekara.

Subspecijalistički pregledi i dijagnostika:

 

Pregled subspecijaliste kardiologa sa EKG-om

Ultrazvuk srca (ehokardiografija)

Dijagnostički kardiološki paket: pregled subspecijaliste kardiologa sa EKG-om + ultrazvuk srca

24h holter EKG

24h holter krvnog pritiska

Kardiološko praćenje i procena stanja post Covid-19 pacijenata

(podrazumeva dijagnostički kardiološki paket i kardiološku procenu subspecijaliste kardiologa)

✓ Laboratorijske analize

Call Now ButtonPozovite nas