AKCIJA Lipoliza 6000RSD

LIPOLIZA
  • Lipoliza je medicinska procedura uklanjanja lokalizovanih masih naslaga. Primenjujemo je na lokalizovane masne naslage podbratka,ruku,bokova, stomaka zadnjice i butina.
  • Procedura se izvodi ubrizgavanjem lipolitičkog koktela na bazi dezoksiholata i fosfatidil-holina tankim iglicama. Ove supstance dovode do pucanja ćelijske membrane masnih ćelija i njihove destrukcije.
  • Koktel čine prirodne supstance koje se nalaze u organizmu, pa je lipoliza potpuno bezbedna metoda, bez ikakvog rizika po zdravlje.
TRETMAN
  • Lipolitički koktel se tankim iglicama ubrizga u masno tkivo. Tretman nije bolan jer masno tkivo nije inervisano, a u lipolitičkom koktelu je mala količina anestetika.
  • Po ubrizgavanju 15-tak minuta se oseća blago peckanje u tretiranoj regiji.
  • Efekat tretmana se posmatra nakon mesec dana, a krajnji rezultat postižemo 2 meseca nakon tretmana.
  • Broj tretmana je individualan i zavisi od količine masnog tkiva i stila života. Obično je potrebno 3-4 tretmana ali je nekada je dovoljan i samo jedan tretman za željeni efekat.
VRSTE LIPOLIZA
  • LASERSKA LIPOLIZA je savremena tehnika za uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga sa područja sa kojih ih nije moguće ukloniti dijetama i vežbanjem. Kao takva je jedina alternativa klasičnoj liposukciji. Ovaj tretman daje izvenredne rezultate, bez traume po organizam i bez potrebe za značajnim periodom oporavka.
  • AQUALYX LIPOLIZA omogućava uklanjanje masnih naslaga slično kao mezolipoliza ali uz veoma mali broj uboda uz pomoć specijalne tanke igle, što sam tretman čini praktično bezbolnim.

ESTETSKA MEDICINA

INDIVIDUALNI PRISTUP VAŠEM IZGLEDU I STILU

U zavisnosti od specifičnosti Vašeg izraza i stila, predložićemo Vam esteski zahvat sa najboljim rezultatima.

Naši lekari su svoja znanja specijalizovali i sertifikovali kod autoriteta iz različitih oblasti estetske medicine u Evropi i svetu.

Vrhunska tehnika poslednje generacije i visokokvalitetni preparati, garantuju uspešan tretman i dugotrajnu promenu.

BESPLATNA KONSULTACIJA

Nazovite naše stručnjake za sve dodatne informacije i pojašnjenja.

Dođite na besplatnu konsultaciju za izbor estetskog zahvata prilagođenog Vašem izgledu i stilu.

Naši lekari će Vam ukazati na prednosti i koristi različitih tretmana i pomoći će Vam da donesete najbolju odluku.

NAZOVITE

Za sve potrebne informacije, nazovite nas svakog radnog dana od 9 – 20. časova a subotom od 9 – 15. časova.

011 / 409-03-83
065 / 804-08-50

ZAKAŽITE TRETMAN

* Napomena – Podaci koje ostavite u formi iznad biće korišćeni isključivo i samo u svrhu zakazivanja pregleda ili tretmana u Poliklinici “Pekić”. Vaši podaci koje ovde ostavite neće biti čuvani od strane Poliklinike "Pekić”.