Zakažite laboratorijsku analizu

Biohemija, Mikrobiologija, Hematologija, Patohistologija
  • Beo-lab laboratorije se bave ispitivanjem uzoraka iz oblasti biohemije, mikrobiologije, hematologije i patohistologije u skladu sa najvišim standardima medicinske profesije i principima dobre laboratorijske prakse..
  • U Beo-labu su opredeljeni za bliske ali profesionalne odnose sa pacijentima uz stručnu konsultaciju iz bilo koje oblasti laboratorijske prakse. Osnovni cilj je dobrobit pacijenata, što se ogleda kroz pouzdanost ispitivanja, brzinu izdavanja rezultata, prijatan ambijent u kojem pacijenti borave, kao i ljubaznost u pristupu svakom korisniku.

LABORATORIJSKE
ANALIZE

PARTNERSTVO
SA
BEOLAB
LABORATORIJAMA

Korisnici zdravstvenih usluga mogu biti sigurni da će u Beo-lab laboratorijama dobiti precizno utvrđene i blagovremene rezultate laboratorijske dijagnostike, tumačenje rezultata, kao i stručni savet o izboru ciljanih analiza.

Beo-lab laboratorije teže najvišem nivou kvaliteta svojih usluga kao i zadovoljenju svih propisanih standarda za obavljanje laboratorijske delatnosti.

Najsavremenija tehnologija, iskusni stručnjaci
  • Beo-Lab koristi najsavremeniju tehnologiju i zapošljava iskusne stručnjake koji garantuju postizanje preciznih i pouzdanih rezultata u domenu laboratorijske dijagnostike.
Kvalitet i efikasnost
  • Kvalitet i efikasnost su ključ usluge Beo-Laba  i čine ga pouzdanim i kompetentnim partnerom i lekarima, medicinskim osoblju, bolnicama, ordinacijama, osiguravajućim društvima, kompanijama kao i pojedincima.
STRUČNOST I ETIČNOST

Nazovite nas za sve dodatne informacije i pojašnjenja.

Na raspolaganju Vam je stručno znanje i veliko iskustvo našeg tima lekara.

Pomoći ćemo Vam da lakše razumete šta je sve neophodno preduzeti da bismo najbrže došli do promene na bolje.

ZAKAŽITE PREGLED

* Napomena – Podaci koje ostavite u formi iznad biće korišćeni isključivo i samo u svrhu zakazivanja pregleda ili tretmana u Poliklinici “Pekić”. Vaši podaci koje ovde ostavite neće biti čuvani od strane Poliklinike "Pekić”.

NAZOVITE

Za sve potrebne informacije, nazovite nas svakog radnog dana od 9 – 20 časova a subotom od 9 – 15 časova.

011 / 409-03-83
065 / 804-08-50